Hej och välkommen!
Vad kul att du hittat hit! Det är jag, Lena,

som står bakom SÄG DET MED EN TÅRTA.


När jag var liten var det alltid min mamma som gjorde tårtor när något skulle firas. När jag var riktigt liten tyckte jag det var roligare att äta tårtorna, men allt eftersom jag växte och blev lite äldre engagerade jag mig mer och mer i själva tårttillverkningen. Nog för att det aldrig egentligen var några direkt avancerade tårtor, mest enkla gräddtårtor, men det var ändå där mitt intresse för dessa bakverk väcktes.
Efter några år tog jag över mammas tradition att baka tårtor vid speciella tillfällen. Efter ett par lyckade försök på något mer avancerade tårtor frågade en vän om jag inte kunde göra en tårta hon kunde ge sin pojkvän på deras 5-årsdag. Självklart! Sagt och gjort!

Och nu är jag fast! Och jag trivs alldeles utmärkt! Sedan februari -09 har min tårttillverkning eskalerat väldigt snabbt och nu resulterat i denna webbsida, vilket jag är väldigt glad för. Jag tycker att det är så roligt! Jag har hittat min konstform och vill gärna dela med mig. Och säg den som inte blir glad och överraskad över en fin och speciell tårta tillverkad just till den personen. Det är otroligt uppskattat vid alla möjliga tillfällen, som dop, bröllopsdagar, förlovning, födelsedagar, namnsdag, fars dag, mors dag, pensionsdagen, nytt jobb, som tack för en god insats, tack för hjälpen, god jul, glad påsk, midsommar, ja, i stort sett när som helst. Här på sidan kan alla som vill kika runt på de tårtor jag har gjort. Skriv gärna i gästboken och kontakta mig gärna om det finns frågor eller synpunkter.
Jag vill självklart också passa på att tacka min mamma som fick mig in på det här spåret. Du är ju bara för bäst!
 

 

Varma hälsningar/ Lena